Kartonnen doosjes op maat bestellen: aandachtspunten

Papier en karton gelden in de verpakkingswereld als ideale materialen. Ondernemingen, fabrieken, maar ook transportbedrijven en agrariërs kiezen dan ook vaak voor deze materiaalsoorten om hun goederen en producten in te verpakken, te vervoeren en in stellages of loodsen op te slaan. Vooral kleine kartonnen doosjes zijn erg gewild om spullen in te verpakken. Dit blijkt uit het feit dat veel ondernemers kartonnen doosjes op maat bestellen als productverpakking. Maar waar kan je als ondernemer kartonnen doosjes op maat bestellen? Wat heb je als bedrijf aan het gebruik van karton als materiaal?

Verpakkingsmaterialen moeten niet te zwaar zijn
Erg belangrijk bij het kiezen van verpakkingen voor jouw product, is het gewicht ervan. Er zijn verpakkingssoorten die flink zwaar zijn, zoals houten, metalen of kunststof kisten. Dit soort zware en logge verpakkingen hebben als nadeel dat ze lastig te verplaatsen zijn en qua gewicht een aanslag vormen op je stellages en magazijnrekken.

Wie er als slimme ondernemer voor kiest om kartonnen doosjes op maat te bestellen, heeft van dat soort problemen geen last. Kartondozen zijn namelijk, zeker de kleinere formaten van dit doostype, heerlijk licht. Hierdoor zijn de dozen (ook met inhoud) goed te tillen. Een extra pluspunt van lichtgewicht kartonnen dozen is dat ze in magazijnstellingen en stellages aanzienlijk wat minder gewicht in de schaal leggen. En daar zijn jouw stellingen ongetwijfeld blij mee!

Vormgeving
Iedere ondernemer die met dozen werkt, stelt als eis dat de dozen flexibel moeten zijn en dat er op het gebied van vormgeving mogelijkheden moeten zijn. Met kleine kartonnen doosjes zit je op dit gebied wel goed. Er zijn geen andere doossoorten die zo flexibel en multi-inzetbaar zijn als een klein formaat kartondoos. Ze zijn bovengemiddeld goed vouwbaar, in allerlei maten en vormen beschikbaar en als maatwerk leverbaar. Je kunt het materiaal gemakkelijk lijmen, vastnieten, tapen of versnijden, als daar behoefte aan is.

Verder is het mogelijk om kartondoosjes voordelig te laten bedrukken met een aantrekkelijke reclameslogan of, uiteraard in megaletters, de naam van jouw bedrijf. Kort gezegd kun je met kartondoosjes optimaal creatief zijn en al jouw ondernemingswensen op het gebied van verpakking laten uitkomen!

Schone kartondozen voor een eerlijke prijs
We kunnen nog wel even doorgaan met het benoemen van alle voordelen die dozen van karton hebben, maar beperken ons tot twee noemenswaardige pluspunten. Ten eerste is de hygiënische structuur van karton - óók als het om tweedehands dozen gaat - zeer aangenaam. De dozen blijven schoon en fris, ook na herhaaldelijk gebruik. Ten slotte is de aantrekkelijke prijs fijn. Kies daarom voor een dozenspecialist en betaal een voordelige prijs voor de beste kwaliteit!Tags:
431 Woorden

Over ons

Blog over online print diensten Ik ben Claudia en ik heb een voorliefde voor grafisch design. Als sinds 2010 ontwerp ik allerlei dingen zoals briefpapier, folders, visitekaartjes, flyers en posters en maak dikwijls gebruik van diverse online print diensten voor particuliere klanten en bedrijven. Het is een echte opkomende markt; bedrijven winnen er veel tijd mee en veranderingen kunnen eenvoudig en effectief doorgevoerd worden op de computer. Toch zijn er allerlei handige trucs en is de ene online printer niet hetzelfde als de ander. Omdat online print diensten eigenlijk cruciaal zijn voor zowel particulieren als bedrijven en omdat er zoveel over te vertellen valt, heb ik besloten om hierover een sprekende blog over te starten. Lees snel verder!

Zoeken

Categorieën

Archief